Informal investors

Thrinon Invest B.V. speelt een belangrijke rol in het ondersteunen van beginnende en groeiende ondernemingen. Naast financiële steun, streven wij ernaar om meer dan alleen kapitaal te bieden. Ons doel is om ondernemers te voorzien van de noodzakelijke middelen om hun potentieel volledig te benutten. Dit doen wij door niet alleen geld, maar ook onze uitgebreide kennis en ervaring beschikbaar te stellen. Onze investeerders zijn experts in diverse industrieën en delen graag hun inzichten om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Bovendien beschikt Thrinon Invest over een uitgebreid netwerk van contacten binnen verschillende sectoren. Dit netwerk stelt ons in staat om strategische verbindingen en samenwerkingen te faciliteren die cruciaal kunnen zijn voor het succes van uw onderneming. Door onze rol als informal investor gaan we een partnerschap aan waarbij we actief betrokken zijn bij de groei en ontwikkeling van uw bedrijf. We bieden niet alleen financiële middelen, maar zijn ook een bron van waardevol advies en ondersteuning op maat.

Benieuwd naar onze
andere werkzaamheden?

Private equity

Real Estate

Denk u dat uw bedrijf past in onze bedrijvenportefeuille?Neem dan gerust contact met ons op

Neem contact
met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij uw investeringsdoelen. Laat ons samen de mogelijkheden verkennen.

+31 (0)53 431 61 61

info@thrinon.com