Private equity

Thrinon Invest B.V. presenteert zich als een toonaangevende Private Equity firma die zich specialiseert in het verstrekken van venture capital aan innovatieve en groeiende ondernemingen die nog niet beursgenoteerd zijn. Onze investeringen richten zich op een breed scala aan dynamische sectoren die essentieel zijn voor de moderne economie, zoals biotechnologie, ICT, nanotechnologie, de gezondheidszorg en blockchain. Wij stimuleren niet alleen technologische en medische innovaties, maar zijn ook actief in de automotive, pharma, techniek, voedingsindustrie, financiële dienstverlening, en real estate, waar we bijdragen aan duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid.

Onze strategische benadering omvat het verstrekken van risicodragend vermogen om een scala aan activiteiten te ondersteunen gedurende verschillende ondernemingsfases. Dit kapitaal is cruciaal voor bedrijven met significant marktpotentieel en goede winstperspectieven. In ruil voor het financiële risico en onze intensieve betrokkenheid, verwacht Thrinon Invest een passend rendement. Wij gaan verder dan enkel financiële steun, door ook strategische begeleiding te bieden die essentieel is voor langetermijnsucces. Thrinon Invest ziet zichzelf als een partner die een duurzame ontwikkeling en groei van zijn portfolio-ondernemingen nastreeft, en hiermee bijdraagt aan de ontwikkeling van een robuuste en duurzame economische omgeving.

Benieuwd naar onze
andere werkzaamheden?

Informal investors

Real Estate

Denk u dat uw bedrijf past in onze bedrijvenportefeuille?Neem dan gerust contact met ons op

Neem contact
met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij uw investeringsdoelen. Laat ons samen de mogelijkheden verkennen.

+31 (0)53 431 61 61

info@thrinon.com