Real Estate

Thrinon Invest B.V. is een prominente speler op de markt van commercieel onroerend goed in Nederland. Onze investeringsstrategie richt zich op het verwerven van hoogwaardige onroerende goederen. Wij bezitten een diverse portefeuille met woningen, winkels, kantoor- en bedrijfspanden. Deze panden zijn strategisch verspreid over heel Nederland, wat ons in staat stelt om een breed scala aan commerciële en woonbehoeften te bedienen. De kwaliteit van onze vastgoedobjecten is met name gelegen in het duurzame karakter. Daarbij is energiezuinigheid een essentieel thema. De exploitatie van onze vastgoedportefeuille wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd, wat ons unieke voordelen biedt.

Wij beheren zowel de financiële, commerciële als technische aspecten zelf, met een eigen administratie en technische dienst. Dit stelt ons in staat om directe en persoonlijke relaties met onze huurders te onderhouden, wat essentieel is voor het snel en effectief oplossen van eventuele problemen. Bovendien zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden om onze portefeuille uit te breiden. In deze zoektocht zijn de contacten met makelaars, andere beleggers, gebruikers van vastgoed, banken en overheidsinstanties cruciaal om nieuwe kansen te identificeren en te realiseren. Voor meer informatie over ons aanbod aan kantoorruimtes in Enschede, nodigen wij u uit om onze specifieke website www.kantoorinenschede.nl te bezoeken.

Benieuwd naar onze
andere werkzaamheden?

Private equity

Informal investors

Denkt u dat uw pand past in onze vastgoedportefeuille? Neem dan gerust contact met ons op

Neem contact
met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij uw investeringsdoelen. Laat ons samen de mogelijkheden verkennen.

+31 (0)53 431 61 61

info@thrinon.com